Ο παντοκαφενές μας στηρίχτηκε στην ιδέα ενός ξεχωριστού καφενείου με τις μυρωδιές του αυθεντικού μπακάλικου.

Μεγαλώνοντας με ταινίες που έδειχναν την ζωή της γειτονιάς και τον παντοκαφενέ σαν κύτταρο ζωής που μετέδιδε τις αξίες και τα ιδανικά από γενιά σε γενιά, αποφασίσαμε να ζωντανέψουμε σήμερα την ιστορία μέσα από το «Μπρίκι».

Ακολουθώντας τα μονοπάτια της Ελληνικής παράδοσης φέραμε  στην Κέρκυρα προϊόντα από όλη την Ελλάδα κάνοντας τους μικρούς αυθεντικούς παραγωγούς γνωστούς για την απαράμιλλη ποιότητα και καθαρότητα των προϊόντων τους.

 

Από ένα φλιτζάνι καφέ, ένα μπουκάλι γάλα έως τα εκατομμύρια κόκκων των μπαχαρικών μας ο παντοκαφενές μας μένει συνεπής στο όραμα της συνέχειας της παράδοσης.

Εγγυητές είμαστε όλοι εμείς που διατηρούμε ζωντανή στην μνήμη την Ελλάδα όπως την ονειρευτήκαμε και όπως την ονειρευόμαστε.

Ένα βήμα πιο μπροστά προς όφελος του περιβάλλοντος χρησιμοποιούμε οικολογικά προϊόντα συσκευασίας και βιοδιασπώμενα φιλικά στο περιβάλλον μας.

Επίσης στηρίζουμε την Κοινωνική Αλληλεγγύη γι αυτό το λόγο τα προϊόντα μας είναι από μικρούς και πολύ μικρούς παραγωγούς, συνεταιρισμούς ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ και ΚΟΙ.Σ.Π.Ε.

Στον παντοκαφενέ μας Μπρίκι όλοι γινόμαστε μια γειτονία….